Prečo nakupovať práve u nás?
Ponúkame len to, čo máme overené a čo naozaj to funguje
Úvod »Čističky vody» NANO energetický pohár s turmalínom 370ml červený
NANO POHÁR SILVER s antibakteriálnymi a alkalizujúcimi účinkami a certifikátom CIAA.
Charakteristika: objem 370ml. Umyte pohár aj s náplňou vriacou vodou vylejte ju. Zopakujte 3x. Tým aktivujete náplň. Nalejte pod povrch vodu z ionizátora vody a počkajte 2-3 minúty. U vody z vodovodu proces úpravy trvá dlhšie cca 10-15 minút, kvôli nižšiemu pH takejto vody oproti ionizátoru a kvôli nedostatku elektrónov v tejto vode z vodovodu alebo zo studne.
Tieto vody majú vysoké ORP, pričom voda z vodovodu má vyššie ORP ako voda zo studne. Totiž vody z vodovodu obsahujú chlór, ktorý likviduje baktérie. Preto odstáta voda vo vodovode má nižšie ORP ako odpustená, lebo v tej je viac chlóru. Je vhodnejšie do nádobky používať trocha odstátu vodu najlepšie z krčahu.
Čistenie: Pohár umývajte horúcou slanou vodou. Podľa vlastností vašej vody a intenzity použávania náplň vydrží 3-6 meiacov, napriek tomu doporučujeme výmenu v polovičnom čase pre optimálny efekt. Dá sa dosiahnuť pH 9,2 a ORP až -150mV v závislosti od parametrov vstupnej vody.
Ak ste si zakúpili dodatočný kartridž resp. vedierko s náplňou, efekt stúpne zhruba na dvojnásobok v životnost, pH neparne ale ORP významnejšie.Pre posúdenie vplavu a optimálne stanovenie výmenných intervalov doporučujeme zakúpenie pH a ORP meradiel.
Alkalická voda vyrábaná pomocou jednotlivých zariadení:
Tyčinky vodu len alkalizujú a ORP menia len mierne. Nádoby a alkalický energetický pohár ako i ionizátor vody do vody dodávajú viac elektrónov, čo sa prejavuje výraznejšie záporným oxidačno- redukčným potenciálom takejto vody. Najsilnejší výkonom je samozrejme ionizátor.
Funkcia takejto vody:
Všetky tieto prostriedky obsahujú náplň zloženú z:
takzvaných turmalínových guličiek, ktoré
V Číne, kde sa produkty vyrábajú tieto guličky častokrát označujú ako turmalínové guličky. Boli testované vo France Organisation for Technical conformity center v Paríži a spĺňajú 1935/2004EC a EN ISO 8442-2:1998 a výstupy ťažkých kovov v použitých materiáloch a guličkách sú nedetekovateľné.
Dohromady sa tak vytvára efekt:
Životný štýl a riadenie acidobázickej rovnováhy:
Kontrola pH ranného moču a riadenie skladby potravín v pomere 70% zásadité a 30% kyslé umožní zlepšiť stav vášho zdravia ešte viac.
Čínsky názor na účinok rôznych potravín a zvyšovanie alebo znižovanie pH organizmu je v nasledujúcej tabuľke:
Paradox znamená, že hoci je citrón kyslý, jeho výsledný efekt je zásaditý. Hoci je cukor sladký, výsledok je kyslý. Hoci destilovaná voda je neutrálna, výsledok je kyslý, odoberá telu zásady.
pH 10 1000x viac zásaditý |
Silne ionizovaná alkalická voda, surový špenát, červená kapusta, karfiol, cibuľa, citróny, uhorky, morské riasy, asparágus, |
pH 9 100x viac zásaditý |
Olivový olej, mango, baklažán, šalát, sladké zemiaky, čučoriedky, kiwi, melóny grepy, repa, zelenina |
pH 8 10x viac zásaditý |
Jablká, jahody, mandle, paprika, avokádo, paradajky, medovica, čerstvé obilie, huby, čerešne, pomaranče, marhule, broskyne banány |
pH7 neutrálny |
Ľudská krv / pH7,3-7,4/, väčšina vody z vodovodu, margaríny, čerstvo nadojené mlieko, oleje okrem olivového |
pH 6 10x viac kyslý |
Mlieko, jogurt, ovocné džúsy, fazuľa, ryža, ustrice, kokos, ryby z chladných vôd, vajíčka, losos tuniak, čaj, kakao |
pH 5 100x viac kyslý |
Osolené maslo, ryžové koláčiky, pivo cukor, lentilky, zavárané ovocie, destilovaná voda |
pH 4 1000x viac kyslý |
Káva, väčšina orieškov, slivky, mlieko so zvýšeným obsahom tuku, krémové syry, popkorn, hovädzie mäso |
pH 3 10 000x viac kyslý |
Jahňacie, čierny čaj, čokoláda,ocot, víno, mäkkýše a kôrovce, pečivo, spracované – procesované jedlá, sóda, tabak, syry, jedlá z mikrovlnky |