S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

mixxer@mixxer.sk          +421 915 493 531          Pon-Pia: 7:00-15:30        


Úvod »» Classic Human Skull Model, with Opened Lower Jaw, 3 part


        

Classic Human Skull Model, with Opened Lower Jaw, 3 part

Anatomické modely

Na objednávku

 

Strážny pes


0x
Dostupnosť: 30 pracovných dní
Číslo produktu: 1000053
Nákupom získate 2549 bodov
Naša cena bez DPH : 212,42 €
Naša cena s DPH (20 %):
254,90 €

do košíka:
  ks  

Otvorená spodná čeľusť modelu ľudskej lebky odhaľuje korene zubov, zubné nervy a zubné cievy. Model lebky človeka ukazuje očíslované anatomické štruktúry - otvory, štrbiny, výbežky a dutiny. K výrobe modelu ľudskej kostry s otvorenou spodnou čeľustou boli použité kvalitné a nerozbitné materiály.

Zuby človeka sú tvorené zubovinou, ktorá je tvrdšia než kosť. Zub ľudského chrupu sa skladá z korunky, krčka a koreňa. Otvorenosť spodnej čeľuste tohto modelu umožňuje nielen študovanie vzťahov kostí so zubami, ale aj vzťahov zubov so zubnými korene, nervy a cievami. Táto skutočnosť robí z tohto modelu ľudskej lebky vynikajúcu anatomickú výučbovú pomôcku pre študentov zubného lekárstva (stomatológii)

Lebečné švy, meningeálne cievy a žilovej dutiny na lebke sú namaľované farebne. K modelu lebky je možné zakúpiť aj 5 dielny model ľudského mozgu (C18), ktorý rozmerovo vyhovuje rozmerom modelu ľudskej lebky s otvorenou spodnou čeľusťou. Spodina lebečnej, klenba lebečná a Mandibula tvorí celý model ľudskej lebky.



Veľkosť: 20 x 13.5 x 15.5 cm
Hmotnosť: cca 0.7 kg

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠIE


Vytvorené systémom www.webareal.sk

MmNlODMwOG
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: